TORGEIR WALDEMAR + support: Dries

Disponible avec votre billet

  • Retrait en magasin gratuit
  • Billet électronique gratuit

Prix 14¤00

+1,35¤ de frais de transaction. En savoir plus

La séance prévue initialement le : 05/05/2021 à 20:00:00
DE ROMA
Turnhoutsebaan 286
2140 BORGERHOUT
est reportée au : 04/05/2022 à 20:00:00
DE ROMA
Turnhoutsebaan 286
2140 BORGERHOUT

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 4/05/2022]

Door de aanhoudende coronapandemie wordt het concert van Torgeir Waldemar verplaatst van woensdag 5 mei 2021 naar woensdag 4 mei 2022. 

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 
Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

___

Dat de beste Americana de laatste jaren uit Scandinavië komt, is sinds de veroveringstocht van Daniel Norgren al lang geheim meer. De boomlange Noor Torgeir Waldemar (mét onafscheidelijke vikingbaard) verraste in 2014 met een prachtige, goudeerlijke singer-songwriterplaat die zo uit het Californië van de jaren ’70 had kunnen komen. Neil Young en Gram Parsons zijn nooit ver weg, maar ook meer hedendaagse troubadours als José González of Tom McRae hoor je terug in de countrysnik die Waldemars stem kenmerkt. Ook zijn tweede album, No Offending Borders (2017), werd uitstekend onthaald in de pers. Een stevigere plaat, waar Torgeir Waldemars achtergrond als gitarist in verschillende rockbands doorklinkt. Op Jamais Vu (2018) hoor je vijf herwerkte songs, hetzij elektrisch of akoestisch. Waldemar bewijst op die plaat zijn diversiteit als artiest. “Songs blijven nooit stil staan. Na jaren ze live te hebben gespeeld, zijn ze blijven evolueren, ver weg van waar ze ooit begonnen zijn. Daardoor ervaar ik geregeld een ‘jamais vu’, waaruit deze nieuwe plaat is ontstaan.”, aldus Waldemar.

In januari 2019 deed Torgeir Waldemar voor het eerst België aan, met een tour langs kleine, propvolle zaaltjes vol ademloos luisterende fans. Wie erbij was herinnert zich die avonden ongetwijfeld nog levendig. Enola.be ging luisteren in Eeklo en schreef achteraf “Sylvia (Southern People)” ontaarde in een niets ontziende orkaan van vuig gitaarwerk en ontspoorde orgelklanken terwijl de ritmesectie de boel helemaal in de fik stak. Het contrast met slotnummer “I See The End” — Waldemar: “ik vind het principe van bisnummers maar niets” — kon bezwaarlijk groter zijn. Enkel begeleid door akoestische gitaar en de achtergrondzang van zijn drie bandleden, zorgden de Noren voor een ingetogen, maar passend einde. De vikings kwamen naar Eeklo, zagen, en overwonnen.

Begin 2020 bracht Torgeir Waldemar zijn vierde plaat Love uit, waarvan de eerste single "Leaf In The Wind" alvast alleen maar goeds beloofde.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Masquer les hôtels Rejoignez votre évènement

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.

Frais de transaction

picto fraisDes frais de transaction de 1,35¤ sont ajoutés pour toute commande de spectacles, quel que soit le nombre de billets achetés. Ces frais permettent de couvrir les frais techniques et de maintenance du site Internet, les frais bancaires, le service client, ainsi que les nouvelles fonctionnalités pour vous proposer la meilleure expérience de réservation possible !