JOSÉ GONZÁLEZ

Indisponible
Mais des places peuvent se libérer !
Tenez moi informé
Ouverture des ventes dans
Tenez moi informé lors de la mise en vente

Description

< DESCRIPTION FRANCAISE PAS DISPONIBLE. >

Drie soloplaten in 18 jaar tijd: meer had José González niet nodig om over heel de wereld een trouw publiek te vinden en in prestigieuze zalen op te treden, van Royal Albert Hall in Londen tot Sydney Opera House in Australië. Onlangs haalde de Zweed met Argentijnse roots op Spotify de mijlpaal van één miljard streams, het ultieme bewijs dat je als artiest niet luid moet zijn om gehoord te worden.

Het langverwachte vierde album, Local Valley komt uit op 17 september, belooft een welgekomen herinnering aan de unieke overtuigingskracht van zijn prachtige sfeervolle muziek. Met slechts een handvol Spaanse gitaren en een drum machine app op zijn iPad componeerde González een nieuwe verzameling songs, waarvan de eerste singles El Invento en Visions je al meteen meenemen naar zijn bijzondere universum. “Hoewel ik bij de opnames enkel loops nodig had, hoorde ik in mijn hoofd al wel hoe elk nieuw nummer zou klinken met een orkest, of met mijn vijfmansband met wie ik de afgelopen tien jaar speelde”, blikt González vooruit naar de live tour.

Als geen ander laat González klassieke en melodieuze gitaarakkoorden samengaan met avontuurlijke en sensuele harmoniën, waardoor zeker live een unieke muzikale dynamiek ontstaat. Na zijn uitverkochte passage in 2015, kijken we er bij De Roma dan ook enorm naar uit om José González dit najaar opnieuw in onze zaal te verwelkomen!

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Masquer les hôtels Rejoignez votre évènement

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.

Frais de transaction

picto fraisDes frais de transaction de 1,35¤ sont ajoutés pour toute commande de spectacles, quel que soit le nombre de billets achetés. Ces frais permettent de couvrir les frais techniques et de maintenance du site Internet, les frais bancaires, le service client, ainsi que les nouvelles fonctionnalités pour vous proposer la meilleure expérience de réservation possible !