ERIK & SANNE 30 jaar "Veel te mooi"

(0 avis)

Disponible avec votre billet

  • Retrait en magasin gratuit
  • Billet électronique

Prix A partir de 20¤00

Avis clients

ERIK & SANNE

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Description

“'k Wil je liefst meteen vergeten. Dit doet niemand mij nog aan…” Wie zong het niet luidkeels mee in de zomer van 1990? Wie kocht niet één van die vele, prachtige, met goud of platina bekroonde albums? Nog steeds houdt het Vlaamse publiek van Erik & Sanne.

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat het populaire duo de klassieker Veel Te Mooi opnam. Al beslisten zij in 2012 om te stoppen met liveconcerten omwille van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg. Vrij snel na hun uitverkochte afscheidstournee bouwden zij achter de schermen aan de carrière van dochter Maartje. In stilte schreven zij tekst en muziek voor haar twee albums. Erik deed bovendien de productie. Tot grote vreugde van de fans stond Sanne af en toe aan Maartjes zijde op het podium. Erik toerde met Roel Van Bambost en Hans de Booij onder de naam The Vintage club en bracht er zijn nummers uit de periode voor Veel Te Mooi. Sindsdien bleef het kriebelen om weer samen met Sanne op het podium te staan. 30 jaar Veel Te Mooi kon toch niet zomaar voorbijgaan. Vandaar deze theatershow.

Erik & Sanne brengen niet enkel de klassiekers, maar ook mooie luisterliedjes. Zij worden begeleid door pianist Pieter Van Malderen, gitarist Filip Bruffaerts en het fantastische strijkkwartet Nome d’arte o.l.v. Wim Spaepen. Dochter Maartje Van Neygen zingt niet alleen een paar van haar eigen liedjes maar verrijkt ook nog de unieke samenzang van haar muzikale ouders. Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Localiser
sur la carte
Turnhoutsebaan 286 , 2140 Borgerhout - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.