DANA WINNER INVITES IL DIVO One Night Only

Disponible avec votre billet

  • Retrait en magasin gratuit
  • Billet électronique gratuit
  • Choix sur plan

Prix A partir de 51¤50

+1,35¤ de frais de transaction. En savoir plus

Description

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 31/10/2021]

'Dana Winner Invites Il Divo' in Sportpaleis verplaatst naar 31 oktober 2021.

Goed nieuws! Er werd een nieuwe datum gevonden voor het concert van Dana Winner en Il Divo in het Sportpaleis Antwerpen. Omwille van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus werd er beslist om het concert ‘Dana Winner Invites’ uit te stellen naar volgend jaar.

Het concert zal doorgaan op zondag 31 oktober 2021 (verlengd weekend), exact één jaar later dan gepland.
Dana Winner brengt naast haar internationale gasten een volledig nieuw spektakel met de grootste hits, maar ook nieuwe nummers, bijzondere verrassingen en technologische hoogstandjes. Redenen genoeg dus voor een onvergetelijke avond met Dana Winner en Il Divo in Antwerpen want de dag na de show kan je volop nagenieten en uitrusten op de officiële feestdag van 1 november. 
____

“Dertig jaar carrière kunnen vieren in de Lotto Arena in Antwerpen omringd door meer dan 5.500 fans was zonder meer de kroon op al die jaren in de business. Samen met Gracia Live zijn we dit avontuur ingestapt en we hebben tot tweemaal toe de capaciteit kunnen verhogen. De fans die er alsnog wilden zijn, konden we jammer genoeg niet meer aan een ticket helpen omdat de show enkele weken voor aanvang al was uitverkocht”, zegt Dana Winner zelf.

2019 was opnieuw een rollercoaster in de carrière van de intussen bijna iconische Dana Winner. Ze verdiende een gouden plaat voor 50 miljoen YouTube-views en 1.000.000 Spotifystreams met haar versie van ‘One Moment In Time’. Ze speelde voor meer dan 15.000 mensen op enkele grote zomerfestivals. Haar single ‘Waar Jij Ook Bent’ werd genomineerd voor een Radio 2 Zomerhit en ook in Nederland ging het nummer als een speer. Nog in 2019 startte Dana haar theatertour ’30 Jaar Liefde en Muziek’ in niet minder dan 35 theaters in Vlaanderen en Nederland en met de Duitstalige versie ‘Egal Wohin’ was Dana Winner ook opnieuw te gast in Duitsland voor enkele optredens en tv-performances. Ze trad op in Israël en Zuid-Afrika en heeft intussen een fanbasis in Canada en Brazilië.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Masquer les hôtels Rejoignez votre évènement

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

SCHIJNPOORTWEG 119 , 2170 ANTWERPEN - MERKSEM - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.

Frais de transaction

picto fraisDes frais de transaction de 1,35¤ sont ajoutés pour toute commande de spectacles, quel que soit le nombre de billets achetés. Ces frais permettent de couvrir les frais techniques et de maintenance du site Internet, les frais bancaires, le service client, ainsi que les nouvelles fonctionnalités pour vous proposer la meilleure expérience de réservation possible !