CRISTINA BRANCO

Disponible avec votre billet

  • Retrait en magasin gratuit
  • Billet électronique gratuit

Prix 26¤00

+1,35¤ de frais de transaction. En savoir plus

Description

< DESCRIPTION FRANCAISE PAS DISPONIBLE. >

Met zeventien albums, verschillende wereldtournees en prestigieuze awards op haar naam is Cristina Branco (1972) zonder twijfel één van de grootste fadosterren die Portugal ooit heeft voortgebracht. Nochtans luisterde ze als tiener liever naar Billie Holiday, Ella Fitzgerald en Joni Mitchell. Tot haar vader haar voor haar achttiende verjaardag een album van Amália Rodrigues cadeau gaf. Dankzij de grote diva van de fadomuziek ontdekte ze dat er geen betere manier was dan fadomuziek om haar emoties tot uiting te brengen.

Een constante in Cristina Branco’s rijkgevulde carrière is haar vernieuwende benadering van het traditionele fadogenre. Haar voorliefde voor jazzmuziek zorgt voor een speelse omgang, haar samenwerking met jonge getalenteerde muzikanten voor een hedendaagse sound. Haar samenwerkingen met de beste tekstschrijvers en tijdloze dichters brengen haar terug dichter de kern van fadomuziek: het perfecte huwelijk van stem, tekst en muziek. Nooit verliest haar muziek het respect voor traditie en de kracht van emotie.

Al voor de vierde keer mogen we Cristina Branco in De Roma verwelkomen. In het voorjaar van 2022 presenteert ze live in onze zaal haar nieuwste album EVA. “EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn”, vertelt de fadista hierover zelf. Dompel je onder in haar unieke fado en laat je meeslepen door de meest getalenteerde muzikanten uit haar thuisland. Branco belooft een intieme en persoonlijke voorstelling met live versies van haar nieuwe nummers, maar ook prachtige versies van eerder materiaal. Niet te missen!

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Masquer les hôtels Rejoignez votre évènement

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.

Frais de transaction

picto fraisDes frais de transaction de 1,35¤ sont ajoutés pour toute commande de spectacles, quel que soit le nombre de billets achetés. Ces frais permettent de couvrir les frais techniques et de maintenance du site Internet, les frais bancaires, le service client, ainsi que les nouvelles fonctionnalités pour vous proposer la meilleure expérience de réservation possible !