COMPACT DISK DUMMIES + AILI

Disponible avec votre billet

  • Retrait en magasin gratuit

Prix 22¤50

+1,35¤ de frais de transaction. En savoir plus

Description

< DESCRIPTION FRANCAISE PAS DISPONIBLE. >

COMPACT DISK DUMMIES
In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Het aanwezige publiek bleef murw achter en de jury beloonde hun stomende electrorock met een gouden plak. Negen jaar later gaat het de broertjes Lennert en Janus Coorevits nog steeds voor de wind. Ze werden de allereerste vaste huisband van De Ideale Wereld, en op Studio Brussel kreeg Lennert een vermakelijk item als remixer van de actualiteit.

Stilaan begon het echter weer te jeuken om aan een full album te werken, na debuut ‘Silver Souls’ en de compacte EP ‘Satellites’. In 2020 zag, in volle crisis, ‘Neon Fever Dream’ het levenslicht. De plaat bevat dezelfde succesingrediënten als hun vorige releases. De tien nummers, met vooruitgeschoven single ‘I Remember’ op kop, zijn stuk voor stuk beklijvende electropop-songs die de luisteraar virusgewijs (pun intended) inpalmen en niet meer loslaten. Dit album was in 2020 ons neonlichtje in de duisternis.

Compact Disk Dummies
 maken er een erezaak van om elke plek waar ze komen om te toveren tot een kolkende dansvloer. Zin in!

AILI
Aili
, frisse finalist van Stubru's De Nieuwe Lichting, had in een normale wereld met het fantastische 'Dansu' een dikke partyhit te pakken. Ondertussen verschenen ook 'Oki' en 'Pari Pari', opnieuw twee op vuile elektrogrooves en Japanse lyrics gebouwde bangers die recht richting heupen gaan. Voor fans van elektronica met een hoog rock & roll gehalte, in de geest van onze klassiekers als Telex en Soulwax. Eindelijk weer dansu!

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

Magdalenastraat 27 , 8200 BRUGGE - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.

Frais de transaction

picto fraisDes frais de transaction de 1,35¤ sont ajoutés pour toute commande de spectacles, quel que soit le nombre de billets achetés. Ces frais permettent de couvrir les frais techniques et de maintenance du site Internet, les frais bancaires, le service client, ainsi que les nouvelles fonctionnalités pour vous proposer la meilleure expérience de réservation possible !