BILLY OCEAN

Complet sur notre réseau

Description

< DESCRIPTION FRANCAISE PAS DISPONIBLE. > 

Hit na hit na hit van één van ’s werelds meest charismatische muzikale sterren

Maak je klaar voor de rit van je leven: Billy Ocean komt terug naar De Roma! Vijf jaar nadat hij de zaal in vervoering bracht met een hopeloos uitverkochte show, belooft hij op 16 september 2022 (!) opnieuw al zijn hits te spelen. Get Outta My Dreams, Get Into My Car, Love Really Hurts Without You, When the Going gets Tough (the tough gets going) … het zijn er te veel om op te noemen. Laat je helemaal gaan en zing en dans mee met dit muzikale icoon.

Al meer dan vijftig jaar rijgt Billy Ocean de soulvolle, funky hits die we woord voor woord kunnen meezingen aan elkaar. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums staat de ster van de charismatische Londenaar op ongekende hoogte aan het muzikale firmament. Nummer 1 in de internationale pop charts, gouden platen, platina platen … voor Billy Ocean kent het allemaal geen geheimen.

Groot geworden in de jaren ’80 laste Billy Ocean eind jaren ’90 een break in. Als rasechte performer begon het al snel opnieuw te kriebelen en er volgden verschillende wereldtours en nieuwe albums. Met zijn Here You Are-tour in 2017 hield hij ook halt in De Roma. Het duurde welgeteld twee noten voor het publiek helemaal plat ging voor de charmes van de man. We zijn dan ook vereerd om opnieuw de rode loper te mogen uitrollen voor deze uitzonderlijke muzikant die zo zijn stempel wist te drukken op onze muziekgeschiedenis.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Masquer les hôtels Rejoignez votre évènement

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Voir l'agenda de la salle

LES ARTISTES

Visité précédemment

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.

Frais de transaction

picto fraisDes frais de transaction de 1,35¤ sont ajoutés pour toute commande de spectacles, quel que soit le nombre de billets achetés. Ces frais permettent de couvrir les frais techniques et de maintenance du site Internet, les frais bancaires, le service client, ainsi que les nouvelles fonctionnalités pour vous proposer la meilleure expérience de réservation possible !