Visuel de fond

En quelques mots

Muziekclub De Zwerver is al 40 jaar dè muziekclub aan de Belgische kust. Al sinds zijn geboorte probeert de club om nieuw talent te ontdekken en kansen te geven.

De succesverhalen van Muziekclub De Zwerver, de drijvende kracht achter het muzikaal ontdekkingsfestival Leffingeleuren, als early adopter van bands die zichzelf kort daarna overstijgen, zijn talrijk.

Internationale groepen als The War On Drugs, Kevin Morby, Idles, Gotye, Ben Howard, Strand of Oaks, Timber Timbre of Rolling Blackouts Coastal Fever bouwen gestaag verder aan hun internationale carrières en verkopen in België zalen als AB en consoorten uit terwijl ook nationale groepen als dEUS, Balthazar of Oscar & The Wolf een podium kregen alvorens iedereen er op sprong.

Actualités

1-1 sur 1 résultat(s)

Pop-rock/Folk DONAVON FRANKENREITER (US) + support LEFFINGE - MIDDELKERKE

DONAVON FRANKENREITER (US)

+ support

Pop-rock/Folk
(NL) [UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 29/10/2021] Wegens het Coronavirus werd de tour van DONAVON FRANKENREITER een jaar opgeschoven, de nieuwe datum wordt vrijdag 29 oktober 2021 . ____ Na een carrière van 20 jaar met een twaalftal albums op zijn conto ... Lire la suite

DE ZWERVER LEFFINGE - MIDDELKERKE

Du 30/10/2020 au 29/10/2021

  • Billet électronique gratuit
  • Retrait en magasin gratuit

20,50¤

 

C'est par ici !

Masquer les hôtels

Réservez votre parking avec OPnGO Je réserve mon parking Jusqu'à -50% de réduction sur votre réservation

Dorpsstraat 95 , 8432 LEFFINGE - MIDDELKERKE

Accès handicape : Non

Avis clients

DE ZWERVER