KAREN DAMEN

KAREN DAMEN

(0 avis)
Karen Damen maakt in 2018 haar grote droom waar: Een soloplaat! En met dat idee loopt ze sinds haar zevende al rond.  “Ik was toen stikjaloers op ‘Kinderen voor Kinderen… Die waren ongeveer even oud als ik en die hadden hun eigen plaat uit! Ook bij ieder kindsterretje uit die periode dacht ik: Dat wil ik ook!" Karentje Damen uit Mortsel nam zich toen plechtig voor dat ze ooit op een dag een eigen album zou maken. Maar… Er kwam iets tussen. Bijna twee decennia maakte ze deel uit van de grootse hitmachine van de lage landen. Het succes was ongezien: Duizenden optredens, honderdduizenden fans en miljoenen platen gingen over de toonbank! Maar toch bleef K ... Lire la suite

Disponible pour cet événement

  • Choix sur plan

Prix A partir de 35¤75

Description

Karen Damen maakt in 2018 haar grote droom waar: Een soloplaat! En met dat idee loopt ze sinds haar zevende al rond. 

“Ik was toen stikjaloers op ‘Kinderen voor Kinderen… Die waren ongeveer even oud als ik en die hadden hun eigen plaat uit! Ook bij ieder kindsterretje uit die periode dacht ik: Dat wil ik ook!"

Karentje Damen uit Mortsel nam zich toen plechtig voor dat ze ooit op een dag een eigen album zou maken. Maar… Er kwam iets tussen. Bijna twee decennia maakte ze deel uit van de grootse hitmachine van de lage landen. Het succes was ongezien: Duizenden optredens, honderdduizenden fans en miljoenen platen gingen over de toonbank! Maar toch bleef Karen meer dan 35 jaar met haar eigen muziekwens rondlopen… Tot dit jaar. 

In 2017 slaat ze eindelijk haar muzikale vleugels uit. Ze werkt intensief aan een plaat die volledig haar signatuur draagt. “Ik wil dat die plaat écht van mij is, zowel in tekst als in muziek. Ik heb een jaar lang met heel fijne mensen samen gewerkt die snappen wat ik bedoel… Deze plaat is wie ik écht ben.” En haar plaat is haar plaat: Het album van een eigenzinnige en energieke vrouw, ontwapenend en gevoelig zoals een meisje van 42… Kortom, Karen zélf.

De Lotto Arena is uiteraard geen onbekend terrein voor Karen. Talloze keren liet de populaire zangeres met K3 één van de grootste zalen van België vollopen. Maar nu doet ze het helemaal alleen: “Ja, ik ben nerveus, ik voel echt kriebels in mijn buik, dit is één van de persoonlijkste dingen die ik ook heb gemaakt.”

Karen Damen staat op vrijdag 16 maart 2018 in de Lotto Arena om haar muzikale kindje aan de wereld voor te stellen. Ontdek haar tijdens dit unieke concert zoals u haar nog nooit zag of hoorde.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Cliquez ici
pour localiser
la salle
LOTTO ARENA ANTWERPEN, SCHIJNPOORTWEG 119 , 2170 ANTWERPEN

Avis clients

KAREN DAMEN

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

VOIR AUSSI

LOTTO ARENA ANTWERPEN

LOTTO ARENA ANTWERPEN

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.