FRANK VANDER LINDEN

FRANK VANDER LINDEN

(0 avis)
< Seulement disponible en Néerlandais > Frank Vander linden , stichtend lid van De Mens , kan het ook alleen! Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn succesvolle solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal” ) en de bijhorende tournee. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk speelt de hoofdrol. De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf” ) en losse optredens wordt het gegeven Frank-al ... Lire la suite

Disponible pour cet événement

  • Retrait en magasin gratuit

Prix A partir de 16¤50

Description

< Seulement disponible en Néerlandais >

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen! Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn succesvolle solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijhorende tournee.
Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk speelt de hoofdrol.
De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens wordt het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.
Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Een nieuw, voldragen solo-album en een reeks intieme optredens. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Cliquez ici
pour localiser
la salle
CACTUS CLUB, Sint-Sebastiaanstraat 4 , 8200 BRUGGE

Avis clients

FRANK VANDER LINDEN

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

VOIR AUSSI

CACTUS CLUB

CACTUS CLUB

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.