LA VIE EST RIGUELLE

LA VIE EST RIGUELLE PARIS L'AMOUR

(0 avis)
Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, op de koop toe is de Franse hoofdstad óók nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle. Het chansonprogramma, gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens - naar zeggen van Riguelle zelf - ‘oudere zus’ Jan Hautekiet, is inmiddels toe aan zijn derde seizoen. " Elke zaterdag, twee volle uren met Hautekiet in één kleine ruimte door willen brengen, getuigt van een onvoorwaardelijke liefde voor de medemens ", aldus Riguelle. Parijs en de liefde dus, de liefde voor de medemens, maar uiteraard ook en vooral voor muziek. Paris l’amo ... Lire la suite

Disponible pour cet événement

  • E-ticket

Prix A partir de 20¤00

Description

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, op de koop toe is de Franse hoofdstad óók nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle. Het chansonprogramma, gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens - naar zeggen van Riguelle zelf - ‘oudere zus’ Jan Hautekiet, is inmiddels toe aan zijn derde seizoen. "Elke zaterdag, twee volle uren met Hautekiet in één kleine ruimte door willen brengen, getuigt van een onvoorwaardelijke liefde voor de medemens", aldus Riguelle. Parijs en de liefde dus, de liefde voor de medemens, maar uiteraard ook en vooral voor muziek.

Paris l’amour, de nieuwe aflevering van La Vie Est Riguelle op de planken, neemt u mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door ‘Gay Paree’, waarbij uw vertrouwde gidsen zich gewillig laten bijstaan door Chris Peeters en Thierry Plas op allerhande gitaren, Gwen Cresens op accordeon en Sander Goethals op contrabas. Veel aandacht zal ditmaal uitgaan naar de Grote Dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zullen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian staan te zingen. En wie er ook de stem verheft, altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met… Parijs.

Pour se faire une idée

C'EST PAR ICI !

Cliquez ici
pour localiser
la salle
DE ROMA, Turnhoutsebaan 286 , 2140 Borgerhout

Avis clients

LA VIE EST RIGUELLE

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

VOIR AUSSI

DE ROMA

DE ROMA

Fan!Edition

À garder en souvenir ou à offrir,
le billet unique aux couleurs de l'évènement !

2 formats sont disponibles :
le billet rectangulaire (3.90¤ TTC)
ou le billet carte (4.90¤ TTC)*

Comment faire ?

  1. 1Choisissez votre spectacle
  2. 2Cochez « Fan Edition » lors de la validation de votre commande
  3. 3Renseignez votre adresse postale d'envoi
  4. 4Recevez chez vous votre billet ou votre carte Fan Edition !

*Ce format est disponible pour les séances ayant lieu à plus de 21 jours de la date d'achat.