Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BART VAN LOO
NAPOLEON, DE SCHADUW VAN DE REVOL.

Théâtre contemporain
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Dat Van Loo kan schrijven wisten we al langer, dat hij een onvervalst podiumbeest is, weten Vlaanderen en Nederland sinds de overal op applaus en volle zalen onthaalde voorstelling Chanson. Une Belle Histoire, gebaseerd op zijn boek over het Franse lied. Na zijn bestseller over Napoleon komt hij nu ...

Plus d'informations sur BART VAN LOO - NAPOLEON, DE SCHADUW VAN DE REVOL.

Dat Van Loo kan schrijven wisten we al langer, dat hij een onvervalst podiumbeest is, weten Vlaanderen en Nederland sinds de overal op applaus en volle zalen onthaalde voorstelling Chanson. Une Belle Histoire, gebaseerd op zijn boek over het Franse lied. Na zijn bestseller over Napoleon komt hij nu met een voorstelling over de kleine keizer, de man met zijn hand steevast op borsthoogte en die eeuwige punthoed op zijn hoofd. Napoleon is grote geschiedenis verstild tot een silhouet. Van Loo probeert in deze voorstelling achter het silhouet te kijken, voorbij de clichés, en gaat op zoek naar de mens van vlees en bloed. Dat levert een autobiografische vertelling op waarin hij zijn eigen familiegeschiedenis naast die van Napoleon legt. Zoals altijd bij Van Loo vormen bevlogenheid, humor en kennis van zaken de drijvende kracht van zijn optreden. Tijdens de chanson-tournee leerde hij gitarist en singer-songwriter Geert Hellings kennen die speciaal voor deze voorstelling een even verrassende als poëtische soundtrack componeerde. Met unieke beelden van kunstenaar Koen Broucke.

“Podiumbeest in driedelig pak, waterval van feiten en weetjes, panache en intact enthousiasme, showmanship waar niets op af te dingen valt.” (KNACK)

Inscriptions aux alertes de BART VAN LOO - NAPOLEON

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE