Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

SCHOOL IS COOL

Rock
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Een van de meest gegeerde bands uit de Belgische indiescene, School is Cool, is terug van weggeweest en komt dit najaar met een opvolger voor het in 2014 gereleasete ‘ Nature Fear’ . Met single ‘ Throphy Wall’ kregen we een eerste voorsmaakje van hun nog uit te brengen derde ...

Plus d'informations sur SCHOOL IS COOL

Een van de meest gegeerde bands uit de Belgische indiescene, School is Cool, is terug van weggeweest en komt dit najaar met een opvolger voor het in 2014 gereleasete ‘Nature Fear’.

Met single ‘Throphy Wall’ kregen we een eerste voorsmaakje van hun nog uit te brengen derde langspeler ‘Good News’. Op ‘Good News’ ruilen frontman Johannes Genard en co hun gewichtige thema’s van voorheen in voor openhartige nummers over diepmenselijke imperfecties, stappen ze voor het eerst af van een alomvattend concept en keert de band terug naar de warmere band-sound van hun debuut.

School is Cool mocht in 2010 eveneens de hoofdprijs van Humo’s Rock Rally op zijn conto schrijven, betrad in tussentijd de grootste Belgische festivalpodia en mag zich de maker van hitsingle ‘New Kids In Town noemen. Redenen à volonté om te voorspellen dat 25 oktober een topavond belooft te worden.

Inscriptions aux alertes de SCHOOL IS COOL

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE