Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MADENSUYU

Rock
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Het Gentse duo Madensuyu stelt nieuwe plaat voor in Het Depot! Al meer dan twintig jaar maken zanger-gitarist Stijn Ylode De Gezelle en drummer Pieterjan Vervondel furore. De groep scoorde concertreviews van in België tot in Frankrijk en Brazilië. Te verwachten? Een mix van postpunk, ...

Plus d'informations sur MADENSUYU

Het Gentse duo Madensuyu stelt nieuwe plaat voor in Het Depot! Al meer dan twintig jaar maken zanger-gitarist Stijn Ylode De Gezelle en drummer Pieterjan Vervondel furore. De groep scoorde concertreviews van in België tot in Frankrijk en Brazilië. Te verwachten? Een mix van postpunk, krautrock en noise die u volledig van uw sokken blaast.

Madensuyu stoomt zich klaar voor een nieuw hoofdstuk met een nieuwe langspeler. De nieuwe worp kreeg de naam 'Current' en valt op 20 maart te ontdekken in Het Depot! 

"Geen gezellig entertainment, wél ontregelende kunst die je bloedbaan binnendringt en je als een verveld wezen achterlaat." (****) - Hum

Inscriptions aux alertes de MADENSUYU

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE