Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BRUTUS

Rock
Le jeudi 27/04/2017  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Trouble comes in threes. En zo ook Brutus . Uit verschillende bands en genres ontstond begin 2014 het trio Brutus. Rauwe bassen en sinistere gitaren, hoekige drums en ijle vocalen . Een dame op drums en vocals, twee heren op gitaar en bas. Met een clash van dat alles brengt Brutus een nieuw geluid. ...

Plus d'informations sur BRUTUS

Trouble comes in threes. En zo ook Brutus. Uit verschillende bands en genres ontstond begin 2014 het trio Brutus. Rauwe bassen en sinistere gitaren, hoekige drums en ijle vocalen. Een dame op drums en vocals, twee heren op gitaar en bas.

Met een clash van dat alles brengt Brutus een nieuw geluid. Een eigen geluid, gedwongen en onbewust eigenzinnig . Brutus heeft een ijzersterke livereputatie en maakte de afgelopen drie jaar zowat iedere Belgische zaal met de grond gelijk. In 2017 is het eindelijk tijd voor hun debuutalbum 'Burst': een weergaloze plaat met elf ijzersterke songs, op de kruising tussen post-metal, punk, shoegaze en hardcore.

Indiestyle was alvast lovend over de eerste single 'All Along':

"‘All Along’ beukt meteen hard binnen en etaleert quasi alles waar de band voor staat en wat ze zo uniek maakt: melodieuze noiserock, tempowissels en de héél kordate vocals van drumster Stefanie Mannaerts." - Indiestyle

Inscriptions aux alertes de BRUTUS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE