Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BIG BILL

Rock
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

BIG BILL Big Bill heeft een nieuwe single! En dat is lang geleden. Het is enige tijd stil geweest rond de Leuvense blueslegende. Met enkele van zijn trouwe muzikanten trok hij enkele weken geleden naar studio FANDANGO om er een nieuwe single ‘Jimi, Jimi’ op te nemen. Met een vette ...

Plus d'informations sur BIG BILL

BIG BILL

Big Bill
 heeft een nieuwe single! En dat is lang geleden. Het is enige tijd stil geweest rond de Leuvense blueslegende. Met enkele van zijn trouwe muzikanten trok hij enkele weken geleden naar studio FANDANGO om er een nieuwe single ‘Jimi, Jimi’ op te nemen. Met een vette knipoog naar zijn groot idool Jimi Hendrix.

Op 25 mei brengen we een eerbetoon aan Big Bill - het alias van Armand Hombroeckx. In de recent verschenen documentaire ‘De Leuvense Scene’ werd Big Bill Krakkebaas door Jan Delvaux zeer terecht naar voor geschoven als de godfather van de Leuvense blues. Vanaf de jaren zeventig inspireerde hij een generatie muzikanten in en tot ver buiten Leuven. Dat hij een Leuvens muzikaal icoon is, willen we op 25 mei graag in de verf zetten.

De vaste band die avond bestaat uit Charly Verbinnen, Stoy Stoffelen, Luk Degraaff en Henri Ylen,maar zal aangevuld worden met door resem aan gastmuzikanten! Reeds bevestigd zijn Jean-Marie Aerts, Monsieur Paul (Triggerfinger), Jan Hautekiet en Jan De Bruijn. Meer gasten worden in de komende weken bekend gemaakt.

Wie erbij was op de zestigste verjaardag van Big Bill in Het Depot in 2010 weet dat dit een memorabele avond zal worden. Kom dat zien!

Inscriptions aux alertes de BIG BILL

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE