Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WWWATER + LUWTEN + AUDRI + TRISTAN

R'n'B/Soul/Funk
Le à 19h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag en programmeert Het Depot vier uitermate straffe, te ontdekken vrouwelijke muzikanten. WWWater zalft zowel je ziel als je voeten. Soulwax-protégée Charlotte Adigery spoelt over je heen als een natuurkracht met een progressieve mix van ...

Plus d'informations sur WWWATER + LUWTEN + AUDRI + TRISTAN

Op 8 maart is het Internationale vrouwendag en programmeert Het Depot vier uitermate straffe, te ontdekken vrouwelijke muzikanten.

WWWater zalft zowel je ziel als je voeten. Soulwax-protégée Charlotte Adigery spoelt over je heen als een natuurkracht met een progressieve mix van stekelige elektronica, pulserende drums en een onstuitbare stem. Soms kalmerend, soms kokend, maar altijd verfrissend.

LUWTEN is het alias van Tessa Douwstra. Met een dijk van een debuutalbum laat Douwstra zich van haar subtielste electronicakant zien. Een uit de verte opdoemend ruisje, een catchy refrein of een uitgesponnen piano-intro rondom haar kenmerkende stem geven aan dat aan elk detail gedacht is.

AUDRI heeft een waas van mysterie rondom haar. Wat vaststaat, is dat ze veel in haar mars heeft. Zo behaalde ze in 2016 de prijs voor 'Most Promising Artist' op de Red Bull Elektropedia Awards. The xx meets Regina Spektor meets Daughter, maar dan op hoogst Audriaanse wijze. Begin 2018 verschijnt haar eerste single en EP.

Tristan. Zo heet het nieuwe project van Isolde Van den Bulcke. De nieuwe EP verschijnt in het voorjaar van 2018. Sfeervol, warm en elektronisch beloftevol talent.

Inscriptions aux alertes de WWWATER + LUWTEN + AUDRI + TRISTAN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE