Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

SELAH SUE

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Het jaar 2017 was er één van vele uitersten voor Selah Sue . Haar eerste langere periode rust na de internationale doorbraak en jarenlang intensief touren, maar 2017 werd ook het jaar van de geboorte van haar zoon. Inspiratie, energie en ...

Plus d'informations sur SELAH SUE

Het jaar 2017 was er één van vele uitersten voor Selah Sue. Haar eerste langere periode rust na de internationale doorbraak en jarenlang intensief touren, maar 2017 werd ook het jaar van de geboorte van haar zoon. Inspiratie, energie en gemoedsrust zorgden voor een nieuwe boost en goesting om weer live te gaan spelen.

Een nieuwe tournee was geboren en dat bleek het ideale moment om ook de live setup te herdenken. Al snel voelde Sanne dat een akoestische bezetting perfect past bij wat ze op dit moment wil brengen: terug naar de basis met intieme en pure versies van gekende hits, maar ook met gloednieuw werk.

Het wordt ook de eerste keer dat Selah Sue in De Roma speelt, we kijken er naar uit en zullen haar een warm welkom geven.

Inscriptions aux alertes de SELAH SUE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE