Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ZIMMERMAN

Pop-rock/Folk
Le samedi 25/03/2017  -  CACTUS @ BIEKORF  -  BRUGGE

INFORMATION

De bassist is doorgaans 'de stille' in de band. Maar zoals het spreekwoord zegt hebben stille waters diepe gronden. Zo ook bij Simon Casier , de bassist van Balthazar . Vandaag treedt Casier uit de schaduw van zijn collega-bandleden als Zimmerman – de muziekconnaisseurs onder ons weten dat dit ...

Plus d'informations sur ZIMMERMAN

De bassist is doorgaans 'de stille' in de band. Maar zoals het spreekwoord zegt hebben stille waters diepe gronden. Zo ook bij Simon Casier, de bassist van Balthazar. Vandaag treedt Casier uit de schaduw van zijn collega-bandleden als Zimmerman – de muziekconnaisseurs onder ons weten dat dit de echte naam is van Bob Dylan - met een dijk van een debuutalbum op zak. ‘The Afterglow’ is een pure popplaat geworden met oerdegelijke songs en rake lyrics die bij elke luisterbeurt weer iets nieuws onthullen.

Zimmermans
 muziek is een knipoog naar – hoe kan het ook anders – Bob DylanThe StrokesRadioheadEelsJohn Frusciante en natuurlijk de bands waar hij zelf deel van uitmaakt(e). Zimmerman is op plaat een eenmanszaak - van het schrijven en het inspelen tot het producen, Casier deed het allemaal zelf. Voor de live-optredens recruteerde hij Laurens Billiet op drums en Senne Guns op synthesizer. Dit avontuurlijke rock trio doet je Dylan helemaal vergeten!

Inscriptions aux alertes de ZIMMERMAN

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE