Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

WARHAUS

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Warhaus is het soloproject van Maarten Devoldere, bekend als zanger, gitarist & songwriter van Balthazar. Vorig jaar bracht hij met zijn debuut We Fucked A Flame Into Being een van de beste en meest succesvolle Belgische platen van 2016 uit. De single The Good Lie stond wekenlang bovenaan in De ...

[PIAS] NITES : WARHAUS

Plus d'informations sur WARHAUS

Warhaus is het soloproject van Maarten Devoldere, bekend als zanger, gitarist & songwriter van Balthazar. Vorig jaar bracht hij met zijn debuut We Fucked A Flame Into Being een van de beste en meest succesvolle Belgische platen van 2016 uit. De single The Good Lie stond wekenlang bovenaan in De Afrekening en concerten worden steevast onder lovende recensies bedolven. Als het over Warhaus gaat komen steeds dezelfde beelden terug: desolate, nachtelijke stadsstraten; donkere, half verlaten kroegen; vergane glorie en zwartgeblakerde passie. Denk aan een eenentwintigste-eeuwse versie van de Tom Waits van Closing Time aan een pokertafel met Serge Gainsbourg, Leonard Cohen en Nick Cave, ondersteund door een lichtvoetige bas en met de meesterlijke meeslepende stem van Maarten Devoldere. Begin deze zomer nog voor een overvolle Barn op Rock Werchter, dit najaar live in De Roma!

Inscriptions aux alertes de WARHAUS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE