Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

TE GEK!? NERVEUZE VROUWEN
met ELLA LEYERS,EVA DE ROOVERE,...

ComédiePop-rock/Folk
Le vendredi 28/04/2017  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > TE GEK!? - Nerveuze Vrouwen Ella Leyers, Eva De Roovere, Inge Paulussen, Tine Reymer Vier vrouwen. Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Wat doen die vrouwen samen op een ...

Plus d'informations sur TE GEK!? NERVEUZE VROUWEN - met ELLA LEYERS,EVA DE ROOVERE,...

< Seulement disponible en Néerlandais > 

TE GEK!? - Nerveuze Vrouwen
Ella Leyers, Eva De Roovere, Inge Paulussen, Tine Reymer
 

Vier vrouwen. Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Wat doen die vrouwen samen op een podium? Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en zichzelf. Ze vertellen u wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool te zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties. Vier nerveuze vrouwen en een muziekband. De jongste nerveuze vrouw heet Ella Leyers. Samen met nerveuze moeder Tine Reymer en tierelierende Eva De Roovere  zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten. Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. De regie is in handen van Els Dottermans. Paul Poelmans, houdt  de mannen van De Laatste Showband in het gareel. Zij spelen levend muziek.

MET: ELLA LEYERS, EVA DE ROOVERE, INGE PAULUSSEN, TINE REYMER; 
MUZIKANTEN: DE LAATSTE SHOWBAND O.L.V. PAUL POELMANS (PIANO, KEYBOARDS), CHRIS PEETERS (GITAAR), BERT EMBRECHTS (BAS), JOOST VAN DEN BROECK (DRUMS), PATRICK RIGUELLE (GITAAR, SLIDE-GITAAR); 
TEKSTEN: HUGO MATTHYSEN, GERDA DENDOOVEN; 
REGIE: ELS DOTTERMANS

Inscriptions aux alertes de TE GEK!? NERVEUZE VROUWEN - met ELLA LEYERS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE