Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

PAUL CARRACK

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden. Doorheen de jaren heeft hij een succesvolle solocarrière uitgebouwd, maar daarnaast is hij ook een graag geziene gast bij en songschrijver voor een hele reeks legendarische artiesten. Op het lijstje staan naast Mike ...

Plus d'informations sur PAUL CARRACK

Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden. Doorheen de jaren heeft hij een succesvolle solocarrière uitgebouwd, maar daarnaast is hij ook een graag geziene gast bij en songschrijver voor een hele reeks legendarische artiesten. Op het lijstje staan naast Mike & The Mechanics (waarbij hij jarenlang vast bandlid was) ook namen als Eric Claptopn, Roxy Music, BB King, Nick Lowe, Roger Waters, Elton John, The Smiths en Ringo Starr. Een cv om u tegen te zeggen! Eaglesfans kennen hem ongetwijfeld als auteur van het fantastische Love Will Keep Us Alive. Maar de echte Paul Carrack komt pas volledig tot zijn recht als soloartiest. Ondertussen staan er 18 soloalbums op de teller, waarvan het recente Souls Shadows (2016) het glansrijk tot hoogste regionen van de Britse charts schopte. In 2017 vat Carrack zijn grootste solotour ooit aan, en een passage in De Roma kon uiteraard niet ontbreken.

Inscriptions aux alertes de PAUL CARRACK

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE