Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

OZARK HENRY

Pop-rock/Folk
Le à 20h30  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Ozark Henry , een van de mooiste internationale muziekstemmen, is helemaal terug met de prachtige singles A Dream That Never Stops en Where Is The Love . Beide songs staan op zijn achtste plaat Us , die hij samen maakte met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, The Verve). Piet Goddaer is een ...

Plus d'informations sur OZARK HENRY

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

Ozark Henry, een van de mooiste internationale muziekstemmen, is helemaal terug met de prachtige singles A Dream That Never Stops en Where Is The Love. Beide songs staan op zijn achtste plaat Us, die hij samen maakte met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, The Verve). 
Piet Goddaer is een intrigerende artiest, die doorheen de jaren zijn kwaliteiten als songschrijver, componist en zanger wist te perfectioneren. Ook zijn werk blijft continu evolueren, van avant-garde elctronica en pop tot klassiek met het Nationaal Orkest van België.

Hij pakte onlangs een uitverkochte Ancienne Belgique helemaal in met zijn betoverend werk. Benieuwd wat hij in het OLT gaat doen!

Inscriptions aux alertes de OZARK HENRY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE