Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LUCKY CHOPS
support: Delvis

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

LUCKY CHOPS De jonge Amerikaanse brassband Lucky Chops brengt onweerstaanbare instrumentale covers van hits als Hello van Adele, Stand By Me van Ben E. King en I Want You Back van de Jackson 5. Het zestal vond elkaar in de bekende LaGuardia Arts Highschool in New York. Maar in plaats van te ...

Plus d'informations sur LUCKY CHOPS - support: Delvis

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

LUCKY CHOPS
De jonge Amerikaanse brassband Lucky Chops brengt onweerstaanbare instrumentale covers van hits als Hello van Adele, Stand By Me van Ben E. King en I Want You Back van de Jackson 5.

Het zestal vond elkaar in de bekende LaGuardia Arts Highschool in New York. Maar in plaats van te repeteren in stoffige lokalen, trokken ze naar kleine zalen of speelden ze in de New-Yorkse metro. Een Zuid-Amerikaanse toerist was danig onder de indruk, filmde de band en plaatste het op Youtube. Meer dan 15 miljoen mensen bekeken het filmpje en werden getriggerd door het unieke geluid en vrolijke energie van de blazers. 
Het zootje ongeregeld verovert momenteel al blazend, dankzij steengoede kwaliteit en een flinke Youtube-hit, de hele wereld. In 2016 speelde ze voor het eerst op het Europese vasteland en wist alle zalen uit te verkopen, waaronder de Ancienne Belgique. 
Absoluut live spektakel gegarandeerd!

DELV!S
Laten we het even scherp stellen: België heeft geen Sharon Jones. Geen Jamie Lidell. Geen geniale Daptones. Maar we hebben wel Niels Delvaux, aka Delv!s! Zijn fenomenale stem wordt omschreven als Cee Loo Green meets (the early) José James en met zijn ‘future soul’ scoort hij momenteel bijzonder goed in België. Toch valt Delv!s niet zomaar in de funk hoek te duwen. Stemgewijs is Delv!s één brok funk en soul, muzikaal flirtend met elektronica waar Flying Lotus tuk op zou zijn.

Zijn funky single Come My Way werd meteen tot Hotshot gebombardeerd op Studio Brussel en is de beloftevolle voorbode van zijn eerste EP die hij uitbrengt bij het platenlabel Because Music (Manu Chao, Christine and The Queens, Major Lazor).

2017 is een veelbelovend jaar voor dit aanstormend talent, dat al eerder samenwerkte met Uphigh CollectiveenTitle en in het voorprogramma speelde van Selah Sue en Jamie Lidell. Weet alvast dit: Delv!s wordt een groot groovy soulfeest!

Inscriptions aux alertes de LUCKY CHOPS - support: Delvis

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE