Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

LES FILLES DE ILLIGHADAD
'Projet Global'

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS @ BIEKORF  -  BRUGGE

INFORMATION

Fatou Seidi Ghali en Alamnou Akrouni , beter bekend als het Nigerese Les Filles De Illighadad , zorgen voor een verfrissend wind in de door mannen gedomineerde wereld van de Toearegmuziek . De 2 nichtjes combineren dromerige, minimalistische woestijnblues met een naar trance neigende sound , die ...

Plus d'informations sur LES FILLES DE ILLIGHADAD - 'Projet Global'

Fatou Seidi Ghali en Alamnou Akrouni, beter bekend als het Nigerese Les Filles De Illighadad, zorgen voor een verfrissend wind in de door mannen gedomineerde wereld van de Toearegmuziek. De 2 nichtjes combineren dromerige, minimalistische woestijnblues met een naar trance neigende sound, die terug gaat op de traditionele muziekstijl tende. Het geluid van de gelijknamige trommel, bespannen met dierenhuid en bespeeld in een bak water, zorgt hierbij voor de oriënterende hartslag. in combi met de gitaar van Fatou en de engelenstem van Alamnou ontstaat zo een  heel eigen klankuniversum. Een bezwerende trip tussen trance en traditie! Voor fans van Tinariwen en Terakaft.

Inscriptions aux alertes de LES FILLES DE ILLIGHADAD - 'Projet Global'

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE