Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

JEREMY LOOPS
support: Conner Youngblood

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  OLT RIVIERENHOF  -  ANTWERPEN - DEURNE

INFORMATION

Jeremy Loops is al "big" in eigen land Zuid-Afrika en stevig op weg om ook internationaal door te breken met zijn catchy songs en elektronische loops. Een liveshow van deze multigetalenteerde beats- en ritmekunstenaar is steevast een muzikaal en visueel feestje. Een verzameling van ...

Plus d'informations sur JEREMY LOOPS - support: Conner Youngblood

Gratis tot 12 jaar (max. 1 kind/volw)

Jeremy Loops is al "big" in eigen land Zuid-Afrika en stevig op weg om ook internationaal door te breken met zijn catchy songs en elektronische loops. Een liveshow van deze multigetalenteerde beats- en ritmekunstenaar is steevast een muzikaal en visueel feestje. Een verzameling van geluiden die hij maakt met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox worden via zijn looppedals vervormd tot een eclectisch, harmonisch, maar bovenal poppy geheel, van hip-hop en electronica tot traditionele Afrikaanse muziek. Zo neemt de Suid-Afrikaner zijn publiek mee op een muzikale reis, die beïnvloed is door indrukken uit de hele wereld, die hij al werkend op een jacht opdeed.

De muziek van Jeremy Loops is wat ons betreft de perfecte soundtrack voor iedere zomerse zonsondergang! Geknipt voor liefhebbers van John Buttler, Xavier Rudd en Jack Johnson. Waar blijft de zomer?!

SUPPORT: CONNER YOUNGBLOOD 
Conner Youngblood groeide op in Dallas in een wereld vol muziek. Maar het werd pas echt serieus toen hij naar Nashville trok waar hij merkte dat zijn muziek succes kende op het online platform HypeMachine. Hij is niet de typische singer-songwriter, maar eerder een multi-getalenteerde instrumentalist met een heel eigenzinnige sound. Zijn songs hebben invloeden van bluegrass tot hip-hop, maar kunnen zeker ook fans van James Blake of Bon Iver bekoren. Zijn debuutplaat verschijnt op het befaamde Ninja Tune Label. Kortom, eentje om in de gaten te houden!

Inscriptions aux alertes de JEREMY LOOPS - support: Conner Youngblood

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE