Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

INNA DE YARD - 'ROOTS REVOLUTION'

Pop-rock/Folk
Le dimanche 23/04/2017  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > Het verhaal van Inna de Yard start in de Jaren 2000, wanneer living legends Earl China Smith , Kiddus I , Cedric Myton , Kush McAnuff , Derajah en vele andere op het Makasound label een aantal albums opnemen in openlucht – wat meteen ook de ...

Plus d'informations sur INNA DE YARD - 'ROOTS REVOLUTION'

< Seulement disponible en Néerlandais >

Het verhaal van Inna de Yard start in de Jaren 2000, wanneer living legends Earl China Smith, Kiddus I, Cedric Myton, Kush McAnuff, Derajah en vele andere op het Makasound label een aantal albums opnemen in openlucht – wat meteen ook de bandnaam verklaart. Na acht albums hield het label Makasound op te bestaan en daarmee ook Inna de Yard. De diehard fans bleven echter trouw aan hun helden en na meer dan vijf jaar wordt het wachten nu beloond met een nieuw album dat uitkomt op 10 maart 2017 op het label Chapter Two. Met ‘The Soul of Jamaica’ willen ze de essentie van hun muziekcultuur terug tot leven wekken. Terug naar de Jamaicaanse roots in al zijn eenvoud, versterkt met de warmte van een akoestische sound, rauwe vocals en de energie tussen de bandleden die haast bezwerend werkt. Op ‘The Soul of Jamaica’ horen we naast reggae ook invloeden uit soul, ska, funk en gospel. Het album werd traditiegetrouw in openlucht opgenomen. Op 23 april brengt Inna de Yard the soul of Jamaica naar Brugge tijdens Roots Revolution voor een exclusieve show in België!

 

Inscriptions aux alertes de INNA DE YARD - 'ROOTS REVOLUTION'

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE