Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

HYDROGEN SEA

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS @ BIEKORF  -  BRUGGE

INFORMATION

Hydrogen Sea is het muzikale liefdeskind van Brusselaars Birsen Uçar en multi-instrumentalist Pieterjan Seaux . Samen produceren ze ‘slow motion techno’ met organische donkere beats , bedwelmende melodieën en intrigerende lyrics . Sinds de twee elkaar vier jaar geleden ...

Plus d'informations sur HYDROGEN SEA

Hydrogen Sea is het muzikale liefdeskind van Brusselaars Birsen Uçar en multi-instrumentalist Pieterjan Seaux. Samen produceren ze ‘slow motion techno’ met organische donkere beats, bedwelmende melodieën en intrigerende lyrics. Sinds de twee elkaar vier jaar geleden vonden, gaat het hard; ze verkochten de AB-club uit en speelden in het voorprogramma van o.a. Oscar & The Wolf en Joan As Police Woman. Na de EP 'Court The Dark' is er nu het langverwachte full album ‘In Dreams’, dat even dromerig klinkt als de titel doet vermoeden.

De composities op ‘In Dreams’ zijn hypnotiserend en duister en doen bij momenten denken aan gevestigde waarden als Massive Attack en Portishead. Met eerste single ‘Beating Heart’ hadden ze alvast meteen een radio-hit te pakken en ook de rest van het album klinkt veelbelovend. Live worden Seaux en Uçar bijgestaan door drummer Steven Van Gelder (Tout Va Bien, Lady Linn) die de songs net dat tikkeltje meer cachet geeft.

"Belgisch, zeggen we, maar ‘In Dreams’ straalt internationale klasse uit." – Humo, ****

"Alle ingrediënten zijn aanwezig en het compositorisch talent spreekt boekdelen. Wij hopen op een felle hink-stap-sprong." – De Morgen ***

Inscriptions aux alertes de HYDROGEN SEA

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE