Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

DOUGLAS FIRS
HINGES OF LUCK

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Gertjan “ Douglas Firs ” Van Hellemont en De Roma zijn geen onbekenden voor elkaar. Gertjan stelde z’n vorige plaat The Long Answer is No bij ons voor, speelde er al aan de zijde van The Bony King Of Nowhere en verzorgde vorig seizoen nog samen met Bram “Bony King” ...

Plus d'informations sur DOUGLAS FIRS - HINGES OF LUCK

Gertjan “Douglas Firs” Van Hellemont en De Roma zijn geen onbekenden voor elkaar. Gertjan stelde z’n vorige plaat The Long Answer is No bij ons voor, speelde er al aan de zijde van The Bony King Of Nowhere en verzorgde vorig seizoen nog samen met Bram “Bony King” Vanparys en Cleo Janse het voorprogramma van de legendarische Kris Kristofferson als Paper Wings. In 2016 besloot Douglas Firs België even achter zich te laten en trok hij naar Canada met enkel z’n gitaar en een klein opnameapparaatje op zak. Daar regen de optredens zich haast vanzelf aan elkaar, schreef Gertjan een hoop nieuwe songs en begon hij met de demo-opnames van een volledig nieuwe plaat. Gertjan belandde in New York, schreef nóg meer songs en keerde uiteindelijk terug naar België om samen met Simon Casier (Balthazar, Zimmerman), Laurens Billiet, Senne Guns (Admiral Freebee, Pomrad) en Sem Van Hellemont Hinges Of Luck in te blikken. De plaat werd in Louisville, Kentucky gemixt door Kevin Ratterman (bekend van z’n werk met Ray LaMontagne en My Morning Jacket) en de cd-voorstelling in de Brusselse AB verkocht in recordtijd uit. In januari is Antwerpen aan de beurt, we kijken er nu al naar uit!

Inscriptions aux alertes de DOUGLAS FIRS - HINGES OF LUCK

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE