Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

CHANTAL ACDA + MICHAËL LAMIROY

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Chantal Acda is al jarenlang een van de strafste en interessantste stemmen in de Belgische muziekwereld. U kent haar misschien als een van de stemmen van Isbells of als Sleepingdog, maar ondertussen is Chantal Acda vooral Chantal Acda. Met Bounce Back kwam in 2017 de opvolger op het bejubelde The ...

Plus d'informations sur CHANTAL ACDA + MICHAËL LAMIROY

Chantal Acda is al jarenlang een van de strafste en interessantste stemmen in de Belgische muziekwereld. U kent haar misschien als een van de stemmen van Isbells of als Sleepingdog, maar ondertussen is Chantal Acda vooral Chantal Acda. Met Bounce Back kwam in 2017 de opvolger op het bejubelde The Sparkle In Our Flaws uit, met een heerlijke all star cast aan muzikanten aan boord: onder meer Eric Thielemans, Fred Lyenn Jacques (Dans Dans, Lyenn), Bill Frisell, Gaetan Vandewoude (Isbells), Alain Gevaert (dEUS) en Shahzad Isamily (Ceramic Dog, Tom Waits) droegen hun steentje bij.

De recensies waren ook deze keer bijzonder lovend: De Standaard hoorde een “bedwelmend mooie” plaat, Focus Knack gaf vier sterren en OOR zette het album op endless repeat. Na de release van Bounce Back kreeg Chantal de vraag van Jazz Middelheim om een hele dag special guest te zijn, en wie erbij was weet dat dat een onvergetelijke ervaring was. Ze speelde er met verschillende projecten drie totaal verschillende concerten, en telkens opnieuw slaagde ze erin het publiek te overrompelen. 

CHANTAL ACDA (VOCALS, GITAAR), ALAN GEVAERT (BAS), GAËTAN VANDEWOUDE (GITAAR, KEYS), ERIC THIELEMANS (DRUMS), GERD VAN MULDERS (BLAZER), NIELS VAN HEERTUM (EUPHONIUM

Inscriptions aux alertes de CHANTAL ACDA + MICHAËL LAMIROY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE