Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BILLY BRAGG: BRIDGES NOT WALLS

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

De titel van Billy Bragg ’s nieuwe tournee Bridges Not Walls zegt het helemaal: de zanger die we kennen van protestsongs als A New England , The Man With The Iron Mask en Which Side Are You On is nog niks van zijn vuur en engagement verloren. Billy Bragg haalde de inspiratie voor zijn bevlogen ...

Plus d'informations sur BILLY BRAGG: BRIDGES NOT WALLS

De titel van Billy Bragg’s nieuwe tournee Bridges Not Walls zegt het helemaal: de zanger die we kennen van protestsongs als A New EnglandThe Man With The Iron Mask en Which Side Are You On is nog niks van zijn vuur en engagement verloren. Billy Bragg haalde de inspiratie voor zijn bevlogen folknummers bij de punk van The Clash en het gedreven sociaal gevoel van zangers als Bob Dylan en Woodie Guthrie. Tijdens de jaren 80 was hij in Engeland een van de meest actieve stemmen tegen het regime van Thatcher, en ook vandaag nog staat hij als zanger én politiek activist mee op de Britse barricades. Hij maakte deel uit de Occupybeweging, nam deel aan antiregeringsprotesten in Australië, steunde Schotland in haar strijd om onafhankelijkheid en hield een sterke toespraak op het Glastonburyfestival waarin hij jonge Britten opriep om na de Brexit-uitslag niet te vervallen in cynisme, maar te blijven vechten voor een betere toekomst. We kijken al uit naar zijn concert!

Inscriptions aux alertes de BILLY BRAGG: BRIDGES NOT WALLS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE