Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

BENT VAN LOOY

Pop-rock/Folk
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Bent Van Looy groeide op in een boshut ten noorden van Antwerpen. Toen op een dag de fanfare voorbij trok, werd duidelijk dat hij muzikant zou worden. Twee jaar geleden verliet Van Looy voor het eerst het vertrouwde nest Das Pop om een nieuw creatief ei uit te broeden. Het solo debuutalbum 'Round ...

Plus d'informations sur BENT VAN LOOY

Bent Van Looy groeide op in een boshut ten noorden van Antwerpen. Toen op een dag de fanfare voorbij trok, werd duidelijk dat hij muzikant zou worden. Twee jaar geleden verliet Van Looy voor het eerst het vertrouwde nest Das Pop om een nieuw creatief ei uit te broeden. Het solo debuutalbum 'Round The Bend' was een schot in de roos.

In 2016 lost Van Looy een tweede album 'Pyjama Days', dat werd opgenomen in Los Angeles met vaste producer Jason Falkner (Air, Beck, Soulwax). Hij beschrijft zijn tweede album als de kleurrijke tegenhanger van zijn sobere debuut. "Ze is genereuzer, toegankelijker, maar staat opnieuw bol van persoonlijke verhalen over steden, vrouwen, vrienden en andere omzwervingen." Op 26 november presenteert Van Looy zijn nieuw album met band die bestaat uit Younes Faltakh, Kees Schaper, Yorick Van Norden en Niek Meul.

Inscriptions aux alertes de BENT VAN LOOY

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITÉ
 

Annonces Google

PUBLICITE