Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

ROB SCHNEIDER
AN EVENING WITH ROB SCHNEIDER

One man/woman show
Le à 19h00  -  ELCKERLYC  -  ANTWERPEN

INFORMATION

ROB SCHNEIDER, op wereldtournee met zijn stand-up comedyact “An Evening With Rob Schneider”, op 25 maart in Theater Elckerlyk te Antwerpen. Schneider begon zijn carrière begin jaren tachtig als stand-upcomedian. Hij brak door toen hij gevraagd werd om te schrijven voor het ...

Plus d'informations sur ROB SCHNEIDER - AN EVENING WITH ROB SCHNEIDER

ROB SCHNEIDER, op wereldtournee met zijn stand-up comedyact “An Evening With Rob Schneider”, op 25 maart in Theater Elckerlyk te Antwerpen.

Schneider begon zijn carrière begin jaren tachtig als stand-upcomedian. Hij brak door toen hij gevraagd werd om te schrijven voor het wereldberoemde Saturday Night Live. Al gauw begon Schneider, samen met zijn goede vrienden Adam Sandler, Tim Meadows en David Spade, ook zelf op te treden tijdens de show. Zijn optredens vielen meer dan in de smaak en hij trok met zijn comedy-acts de aandacht van diverse filmregisseurs.

Hij is bij het grote publiek dan ook vooral bekend voor zijn hoofdrollen in komische kaskrakers als Deuce Bigalow: Male GigoloThe Hot Chick en The Animal en voor zijn cameo’s in de films van zijn vriend Adam Sandler in ‘Grown Ups,’ ‘You Don’t Mess With The Zohan,’ ‘Big Daddy’ and ‘The Waterboy.’

Rob creëerde en acteert zelf ook in de populaire docu-serie ‘Real Rob’, te zien op NETFLIX. De serie focust zich op de dagdagelijkse beslommeringen van Rob’s leven. Dit is de allereerste keer ooit dat een acteur scriptschrijver, producer, hoofdpersonage, regisseur en financiële bron is van een volledig seizoen van een televisie serie.

Daarnaast toert Rob Schneider met zijn stand-up comedyshow “An Evening With Rob Schneider” de wereld rond. Op 25 maart 2018 is het de beurt aan Antwerpen en zal deze komische superster neerstrijken in de Theaterzaal Elckerlyk.

Inscriptions aux alertes de ROB SCHNEIDER - AN EVENING WITH ROB SCHNEIDER

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE