Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

HET ZESDE METAAL

Musique électroniquePop-rock/Folk
Le à 20h00  -  CACTUS CLUB @ MAZ  -  BRUGGE

INFORMATION

‘Calais’, de vierde van Het Zesde Metaal , is hoewel hyperpersoonlijk, een groepsplaat pur sang. Wannes Cappelle, Tom Pintens, Filip Wauters, Tim Van Oosten en Robin Aerts vormen meer dan ooit een hechte band die samen aan de slag gaat met de verhalen van het songschrijversduo Cappelle ...

Plus d'informations sur HET ZESDE METAAL

‘Calais’, de vierde van Het Zesde Metaal, is hoewel hyperpersoonlijk, een groepsplaat pur sang. Wannes Cappelle, Tom Pintens, Filip Wauters, Tim Van Oosten en Robin Aerts vormen meer dan ooit een hechte band die samen aan de slag gaat met de verhalen van het songschrijversduo Cappelle & Aerts, en die risico’s durft te nemen met sound. De zinderende elektronica is een verrijking voor de wereld van Het Zesde Metaal en de Strijkersarrangementen van Tom Pintens geven de songs nog meer emotionele diepgang.

De geladen titel van hun nieuwste plaat zet de luisteraar enigszins op het verkeerde spoor, want Het Zesde Metaal strooit ook op ‘Calais’ vooral met persoonlijke verhalen en trefzekere karakterschetsen. De klankkleur van ‘Calais’? Donker en aardig weerbarstig. De thematiek? Bij momenten heftig, confronterend en wrang, met een zekere zin voor uitgesproken paradoxen. Op deze plaat hoor en voel je dat het vijftal al enige kilometers op de teller heeft staan en dat de band de perfecte muzikale evenknie is geworden van de geweldige teksten. ‘Calais’ maakt indruk en blijft na een paar keer luisteren serieus aan de ribben plakken.

 

Inscriptions aux alertes de HET ZESDE METAAL

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE