Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

Jazz
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

COOL presents Trombone Shorty & Orleans Avenue Trombone Shorty is het alias van Troy Andrews, die zich met zijn gevoel voor show en vernieuwingsdrang aan de absolute top van de jazzwereld nestelde . Op driejarige leeftijd kreeg deze jazzvirtuoos een trombone in zijn knuistjes geduwd. Nog geen ...

Plus d'informations sur TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

COOL presents Trombone Shorty & Orleans Avenue

Trombone Shorty is het alias van Troy Andrews, die zich met zijn gevoel voor show en vernieuwingsdrang aan de absolute top van de jazzwereld nestelde. Op driejarige leeftijd kreeg deze jazzvirtuoos een trombone in zijn knuistjes geduwd. Nog geen drie jaar later was ie bandleider, trad ie op over de hele wereld en werd er in zijn geboortestad New Orleans een club naar hem vernoemd. Van een straffe anekdote gesproken!

Naast zijn volstrekt eigen trombonestijl speelt hij ook drums en trompet. De multi-instrumentspeler betitelt zijn sound als 'supafunkrock': Old-School New Orleans jazz, soul en funk doorspekt met hard-rock powerchords.

In te vullen in uw verwachtingspatroon? Een briljante fusie van jazz, funk, hiphop, soul en rock, met onder meer de single ‘Something Beautiful’, waaraan Lenny Kravitz zijn stem en gitaar heeft geleend. Op 16 november in Het Depot!

video

Inscriptions aux alertes de TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE