Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

THE ROSENBERG TRIO FEAT.
MOZES AND JOHNNY ROSENBERG

Jazz
Le à 15h00  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

De muzikale zigeunerfamilie Rosenberg uit het Nederlandse Eindhoven toert al jaren in verschillende bezettingen. Het meest bekend is The Rosenberg Trio . Stochele en Nous’che zijn gitaristen, Nonnie speelt op de contrabas. De broers en neef groeiden op met de muziek van Django Reinhardt en ...

Plus d'informations sur THE ROSENBERG TRIO FEAT. - MOZES AND JOHNNY ROSENBERG

De muzikale zigeunerfamilie Rosenberg uit het Nederlandse Eindhoven toert al jaren in verschillende bezettingen. Het meest bekend is The Rosenberg Trio. Stochele en Nous’che zijn gitaristen, Nonnie speelt op de contrabas. De broers en neef groeiden op met de muziek van Django Reinhardt en hebben gaandeweg hun oeuvre verbreed met klassiek, pop en bossa nova. Maar hun kenmerkende geluid blijft de gypsy swing style. Sinds de jaren 80 reizen ze de wereld rond en hebben ze al op alle grote jazzfestivals gestaan. Ook een optreden in Carnegie Hall in New York en een samenwerking met Toots Thielemans en Shirley Bassey staan op hun oeuvre.

In De Roma treedt het trio op met hun neefjes Johnny en Mozes Rosenberg. De twee boekten in de jaren 90 internationaal succes met The Gipsy Kids, die later overging in de groep Sinti. Johnny ruilde de gitaar in voor zijn stem en werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan talentenjacht The Voice of Holland. Mozes leerde als klein kind gitaar spelen en trad als zevenjarig jongetje een eerste keer op met The Rosenberg Trio. Een internationale doorbraak kwam er in 2005 met het album Ready ’n Able. Sindsdien is Mozes een veel gevraagde gastartiest.

 

STOCHELO ROSENBERG (SOLOGITAAR); NOUS’CHE ROSENBERG (RITMEGITAAR); NONNIE ROSENBERG (CONTRABAS); JOHNNY ROSENBERG (ZANG); MOZES ROSENBERG (GITAAR)

Inscriptions aux alertes de THE ROSENBERG TRIO FEAT. - MOZES AND JOHNNY ROSENBERG

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE