Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

TAXIWARS

Jazz
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

NL: Tijdens de korte levensduur van de band (debuut Taxiwars dateert van 2014) is het jazzproject van Tom Barman (dEUS, Magnus) en saxofonist Robin Verheyen pijlsnel uitgegroeid tot een vaste waarde. Na de release van hun eerste plaat volgden tientallen bejubelde shows doorheen heel Europa, en al ...

Plus d'informations sur TAXIWARS

NL:

Tijdens de korte levensduur van de band (debuut Taxiwars dateert van 2014) is het jazzproject van Tom Barman (dEUS, Magnus) en saxofonist Robin Verheyen pijlsnel uitgegroeid tot een vaste waarde. Na de release van hun eerste plaat volgden tientallen bejubelde shows doorheen heel Europa, en al snel dook het viertal (met naast Barman en Verheyen ook bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre) de studio in voor opvolger Fever (2016). Verwacht van Taxiwars geen klassieke jazz of “Tom Barman en zijn jazzproject”, dit is een band met een volledig eigen en uniek geluid. Pompende, rauwe grooves aangevuurd door de manische teksten van Tom Barman en onderbouwd door de fantastische sax van Robin Verheyen. Om het met De Standaard te zeggen: “Dit is jazz met een punky energie en veel melodie, broeierig en gedoseerd waar het moet, maar intussen vooral ook een unieke blend.”

TOM BARMAN (ZANG); ROBIN VERHEYEN (SAXOFOONS); NICOLAS THYS (BAS); ANTOINE PIERRE (DRUMS)

Inscriptions aux alertes de TAXIWARS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE