Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

MELANIE DE BIASIO

Jazz
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

Melanie De Biasio is een kruising tussen Nina Simone en Sade, met een vleugje The Velvet Underground. De Biasio's debuutalbum ' No Deal ' uit 2013 was een schot in de roos. De Belgisch-Italiaanse jazz-zangeres wordt bejubeld door binnen- en buitenlandse pers en op handen gedragen door Eels of de ...

Plus d'informations sur MELANIE DE BIASIO

Melanie De Biasio is een kruising tussen Nina Simone en Sade, met een vleugje The Velvet Underground. De Biasio's debuutalbum 'No Deal' uit 2013 was een schot in de roos. De Belgisch-Italiaanse jazz-zangeres wordt bejubeld door binnen- en buitenlandse pers en op handen gedragen door Eels of de BBC-goeroe Gilles Peterson.

Sinds dit jaar ligt haar opvolger in de winkelrekken. 'Blackened Cities' is een compositie van vijfentwintig minuten, waarin een rauwe schets wordt gemaakt van De Biasio's thuisstad Charleroi. Slechts één song is genoeg om opnieuw een diepe indruk na te laten. En laat net dàt hetgeen zijn wat ze live doet.

Inscriptions aux alertes de MELANIE DE BIASIO

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE