Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

AVISHAI COHEN JAZZ FREE
(i.h.k.v. Leuven Jazz)

Jazz
Le à 20h00  -  HET DEPOT  -  LEUVEN

INFORMATION

< Seulement disponible en Néerlandais > We kunnen bassist en componist Avishai Cohen een fenomeen noemen. Hij slaagt erin om de akoestische bas met een geheel buitengewone techniek en op een ongewone manier te bespelen waarmee hij westerse en oosterse invloeden weet te versmelten tot ...

Plus d'informations sur AVISHAI COHEN JAZZ FREE - (i.h.k.v. Leuven Jazz)

< Seulement disponible en Néerlandais >

We kunnen bassist en componist Avishai Cohen een fenomeen noemen. Hij slaagt erin om de akoestische bas met een geheel buitengewone techniek en op een ongewone manier te bespelen waarmee hij westerse en oosterse invloeden weet te versmelten tot een persoonlijk geluid .Voorlopig werkt hij aan een nieuw album, dat in het najaar van 2017 gereleased wordt. In afwachting daarvan krijgen de Belgische fans op 24 maart een voorsmaakje.

Wie erbij was op M-idzomer 2015 weet dat Avishai Cohen live aan het werk zien een totaalervaring is. De bassist verkocht in het verleden steevast zalen als De Roma, Bozar, Flagey en De Bijloke uit. Wees er dus op tijd bij wil je dit legendarische fenomeen aan het werk zien.

Inscriptions aux alertes de AVISHAI COHEN JAZZ FREE - (i.h.k.v. Leuven Jazz)

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE