Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

CHIPPENDALES®
best. night. ever. 2017 tour

Grand spectacle
Le à 19h00  -  STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN  -  ANTWERPEN

INFORMATION

NL: De begeerlijke mannen kondigden aan dat ze ook in 2017 onze herfst opvrolijken met een hele nieuwe tournee. De 'best. night. ever.' tour houdt dan halt in Antwerpen en Oostende. Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? ...

Plus d'informations sur CHIPPENDALES® - best. night. ever. 2017 tour

NL:

De begeerlijke mannen kondigden aan dat ze ook in 2017 onze herfst opvrolijken met een hele nieuwe tournee. De 'best. night. ever.' tour houdt dan halt in Antwerpen en Oostende.

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in 2017 twee dagen op rij! Afspraak op vrijdag 20 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg en op zaterdag 21 oktober in het Kursaal Oostende. Twee opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank!


< Seulement disponible en Néerlandais >

Inscriptions aux alertes de CHIPPENDALES® - best. night. ever. 2017 tour

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE