Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

COMEDY AGAINST POVERTY MET
ERHAN DEMIRCI, LATIF AIT &SOE NSUKI

Comédie
Le à 20h30  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Voor de derde editie van de succesvolle komische benefietavond plukken we opnieuw de beste comedians uit de Vlaamse comedyscene: Erhan Demirci, Latif Ait en Soe Nsuki. Comedy Against Poverty is een benefietactie met als doel mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen. Armoedeorganisatie ...

Plus d'informations sur COMEDY AGAINST POVERTY MET - ERHAN DEMIRCI, LATIF AIT &SOE NSUKI

Voor de derde editie van de succesvolle komische benefietavond plukken we opnieuw de beste comedians uit de Vlaamse comedyscene: Erhan Demirci, Latif Ait en Soe Nsuki. Comedy Against Poverty is een benefietactie met als doel mensen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen. Armoedeorganisatie Al Ikram bekommert zich al jaren om dak- en thuislozen en mensen in armoede. Naast voedselpakketten en kleding, kunnen mensen in armoede bij Al Ikram terecht voor sociale bijstand. De benefietavond geniet de steun van het District Borgerhout.

Erhan Demirci neemt je mee op ontdekkingstocht naar het onbekende, het onbeminde. Kritisch, scherp maar altijd positief. Hij herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren; gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere ‘life in the ghetto’ van Brussel. “Het is een beklemmend verhaal dat Demirci vertelt, ruim een kwartier zonder grappen. Er zijn maar weinig comedians die dat aandurven. Maar hij weet die opgebouwde spanning goed te ontladen”, schrijf Karel Michiels daarover in De Standaard. En verder: “Hij noemt zich zonder enige ironie een missionaris voor Brussel. De topgrap waarmee hij vijf jaar geleden zijn intrede maakte als comedian blijkt nu het ideale sluitstuk van zijn eerste solovoorstelling.” Zijn voorstelling Komt Goed kreeg lovende kritieken en vier sterren. Hij wordt in De Roma voorafgegaan door de lokale talenten Latif Ait en Soe Nsuki. Wat is er gezonder dan lachen voor het goede doel?

Inscriptions aux alertes de COMEDY AGAINST POVERTY MET - ERHAN DEMIRCI

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE