Le niveau de sécurité actuel ne vous permet pas de naviguer correctement sur notre site. Nous vous invitons à modifier les paramètres de votre navigateur avant de continuer.

GRANT-LEE PHILLIPS

Blues/Country
Du au  -  DE ROMA  -  Borgerhout

INFORMATION

Hij raakte bekend als frontman van de ter ziele gegane americanaband Grant Lee Buffalo, maar sinds 2000 timmert Grant-Lee Phillips aan een solocarrière. Met vier Grant Lee Buffalo-albums en ondertussen alweer acht soloplaten hoort hij tot de meest actieve én bewonderde ...

Plus d'informations sur GRANT-LEE PHILLIPS

Hij raakte bekend als frontman van de ter ziele gegane americanaband Grant Lee Buffalo, maar sinds 2000 timmert Grant-Lee Phillips aan een solocarrière. Met vier Grant Lee Buffalo-albums en ondertussen alweer acht soloplaten hoort hij tot de meest actieve én bewonderde singer-songwriters van zijn generatie. Bovendien schrikt deze Amerikaanse multi-instrumentalist er niet voor terug om de folkrock van illustere voorgangers als Dylan, Springsteen et Young in zijn muziek te verwerken. Grant Lee Phillips ruilde in 2013 zijn Californische geboortegrond in voor de rust van het platteland van Tennessee, een plek die toch ook het beste bij zijn muziek aansluit. Dit voorjaar tourt hij door Europa om zijn nieuwe album The Narrows (Yep-Roc Records) voor te stellen. De dertien liedjes bewijzen ook nu weer dat Phillips tot de top van de americana-singer-songwriters behoort. Om hem in ons land aan het werk te zien, moet je wachten tot het najaar. Kom op 14 oktober in De Roma genieten van zijn onomstreden vakmanschap en karakteristieke stem.

Inscriptions aux alertes de GRANT-LEE PHILLIPS

L'inscription aux alertes vous permet d'être informé dès qu'une nouvelle manifestation est disponible pour un artiste ou un club de sport. Vous pouvez également être informé de toute l'actualité d'une salle.
En savoir plus

Ces artistes ou clubs de sport ne font pas partie de vos alertes :

Ces salles ne font pas partie de vos alertes :

Ajouter

PUBLICITE

Partenaire vidéo

PUBLICITE

PUBLICITE